Stichting Sinterklaasisjarig
Sinterklaasisjarig.com
Huisbezoek

 

Nadat U via de mail met het team van Sinterklaasisjarig een afspraak heeft gemaakt, vragen wij U altijd om wat informatie voor het grote boek door te geven over de aanwezige kinderen. Zoals bijvoorbeeld: leeftijd, school, hobby`s enzovoort.(graag uiterlijk 2 weken van te voren)

Sinterklaas en zijn pieten arriveren rond het afgesproken tijdstip bij het bezoekadres. Helaas hebben zij geen invloed op het verkeer, en wij vragen U daarom om een kwartier vóór en een kwartier na het afgesproken tijdstip te reserveren voor het bezoek. Mochten wij toch nog later aankomen dan afgesproken, zullen wij u dit telefonisch laten weten. Daarom ook graag een telefoonnummer.

U kunt ongeveer 15 minuten voor onze aankomst de zak met cadeautjes voor de deur zetten. Of eventueel in de buurt, kast, schuur ,garage(auto) zodat wij deze mee naar binnen kunnen nemen. Let wel pakjes-piet neemt alleen de cadeautjes mee naar binnen die tijdens het bezoek worden uitgedeeld. Het is dus niet de bedoeling dat wij met volle zware zakken of grote cadeautjes`s gaan slepen. Als wij weggaan zegt sinterklaas dat er in huis nog meer pakjes door de pieten zijn achtergelaten. Sinterklaas is al wat ouder en heeft  soms moeite met het lezen van de namen,zorg dat deze duidelijk op het cadeautjes staan.

Sinterklaas vind het prettig als er een hoge stoel voor hem klaarstaat.(liefst zonder wieltjes)

Hij vraagt de kinderen 1 voor 1 bij zich en leest uit zijn grote boek wat hij allemaal over hun weet. 
Als U denkt dat sinterklaas moeite zal hebben met de uitspraak van een naam geef deze dan fonetisch door, zo ontstaan er geen vergissingen.
Tussendoor doen we een liedje , spelletje en/of een dansje dit loopt bij iedere bezoek anders.

Hierna deelt Sinterklaas de cadeautjes uit, 1 ã 2 per kind. Om teleurstelling te voorkomen graag gelijkwaardige cadeautjes.

Tijdens ons bezoek maakt onze foto-piet,  foto`s die u ongeveer na twee werkdagen terug kunt vinden op onze website om ze daar gratis te downloaden. Als er nog tijd voor is maakt onze foto-piet ook nog een groepsfoto.

Hierna zullen de Sint en zijn pieten weer vertrekken, en kunt U het afgesproken tarief gepast in een envelop geven aan de piet met het boek.

Tijdens ons bezoek zullen wij "alcoholische" drank en hapjes afslaan.

Reserveren kunt U hier